26 d'abril de 2024

El Consell de la Infància aprova organitzar una activitat d'aventura al passeig del Ter

Alumnes de 6è de Manlleu impulsen la primera mesura amb un finançament de 5.000 euros

elter.net 19 de desembre de 2017 a les 13:28
El ple de Municipal de la Infància va tenir públic de l'Escola Quatre Vents | elter.net

El Consell Municipal de la Infància de Manlleu ja comença a decidir. En la segona sessió plenària celebrada dimarts passat va aprovar organitzar una activitat de bosc d’aventura al passeig del Ter, després d’haver-ho discutit i aprovat a les aules. L’alcalde, Àlex Garrido, es va comprometre a portar a terme la proposta guanyadora.

Darrera del bosc d’aventura, les accions més votades van ser posar xarxes a les portaries de futbol i instal·lar dues fonts (una al costat del Pavelló i l’altra a l’Embarcador). La sessió va comptar també amb la presència d'alumnes de l’Escola Quatre Vents, que van assistir com a públic.

Pressupostos participatius
La decisió forma part dels pressupostos participatius infantils, centrats en l’elaboració de propostes de millora del passeig del Ter, i que ja es van començar a treballar en la primera sessió. Havien presentat 17 propostes de les quals en van quedar 7 que van passar a votació perquè s'ajustaven als 5.000 euros disponibles del projecte.

El sistema de treball ha estat el propi del d’una democràcia, discutint i prioritzant les propostes amb votacions a les aules de 6è de Manlleu. En total, hi van participar 190 alumnes i es van comptabilitzar 180 vots com a vàlids; 10 van ser nuls perquè no s’havia fet la votació correctament.

El Consell Municipal de la Infància de Manlleu està format per un representant de cadascuna de les aules de 6è de primària de totes les escoles de la ciutat.

Ajuntament de Manlleu

Representants del consistori infantil, amb l'alcalde i la regidora | elter.net

Etiquetes:
Política Municipal