26 d'abril de 2024

L'Escola de Música de Manlleu es queda a Can Puget

Els estudiants ocuparan les dues primeres plantes de l'edifici, que requeriran unes obres de condicionament

elter.net 19 de desembre de 2017 a les 14:35
L'Escola de Música ocuparà les dues primeres plantes de l'edifici | elter.net

L’Escola de Música de Manlleu es queda definitivament a l’edifici de Can Puget. Després de mantenir converses amb professors i l’equip directiu del centre l’alcalde Àlex Garrido ha anunciat que es condicionaran les dues primeres plantes, ara infrautilitzades, per acollir-hi tots els estudis musicals.

La decisió, però, requerirà unes obres de condicionament que començaran el 2018. La idea és remodelar primer la planta noble i després la segona, fent el trasllat progressiu a mesura que els espais estiguin a punt i d'acord a les necessitats de l'Escola. Garrido no preveu que el canvi es pugui enllestir durant la seva legislatura i que "serà decisió del proper govern com culminar el projecte".

Obres
Les obres hauran de corregir els problemes "estructurals" de l'edifici, com la instal·lació elèctrica, i per això caldrà treure les rajoles històriques de l'edifici que després es tornaran a col·locar. "Serà una feina de formigueta", ha destacat, amb l'objectiu de mantenir “l’essència" de l'espai.

La partida per iniciar les obres s’ha d’aprovar en els pressupostos de l’any que ve, que han de passar per ple aquest dimarts, tot i que també s’intentarà aconseguir una subvenció de la Diputació.

Escola de Música de Manlleu

Etiquetes:
Cultura