26 d'abril de 2024

Roda aprova un pressupost 'realista' de 6,3 milions d'euros amb una retallada de la despesa

ERC va votar en contra del pressupost perquè considera que els ingressos previstos no són reals

El Ter 29 de desembre de 2008 a les 19:34
Roda de Ter preveu un pressupost per al 2009 de 6,3 milions d'euros
Roda de Ter ha aprovat un pressupost per al 2009 de 6,3 milions d’euros. L’equip de govern, format per Independents pel Progrés de Roda-PSC i Convergència i Unió, el qualifica de realista i difícil d’arribar a tancar.

El pressupost ha retallat partides, controlant la despesa perquè una de les partides importants en els últims anys, la dels ingressos procedents de la construcció, s’ha reduït notablement. Amb l’objectiu de rebaixar entre 300 mil i 400 mil euros, l’equip de govern ha retallat partides de diferents serveis i del personal amb la supressió de cinc llocs de treball. També s’ha ampliat el termini del crèdit per comprar La Blava, que passa de 8 a 15 anys per reduir en 70.000 euros els diners que cal retornar anualment. Pel que fa les inversions, per aquest 2009 s’ha previst una partida d’un milió d’euros i un milió més procedent del fons especial per als ajuntaments del govern central. Les inversions serviran per a petits projectes de millores urbanes de carrers, parcs i jardins, i l'acabament de projectes ja endegats com el teatre o el nucli històric.

El monument al donant es col•locarà en un espai proper a l’ABS de Roda. ERC va votar en contra del pressupost perquè considera que els ingressos previstos no són reals.
Etiquetes:
Política Municipal