25 d'abril de 2024

Gerard Farrés: «Estem més ben preparats que l'any passat»

El pilot de Manlleu pot aspirar a tot en la mítica prova del Dakar després de ser tercer en l'última edició

elter.net 28 de desembre de 2017 a les 11:04
Gerard Farrés va aconseguir una espectacular tercera posició en el Dakar de l'any passat | gerardfarres.com

Gerard Farrés fa el compte enrere per la mítica prova del Dakar que començarà dissabte de la setmana que ve, 6 de gener. El pilot de Manlleu va ser tercer l’any passat i, amb 38 anys, vol fer valdre el savoir faire que dona la veterania per tornar a aconseguir un gran resultat. En la roda de premsa de presentació a Madrid va reconèixer que amb el seu equip, Himoinsa Team, “estem més ben preparats que l’any passat” i que “hem millorat molt en la navegació”.


No serà fàcil, però, en un Dakar que sempre és imprevisible i davant d’uns pilots d’alt nivell. A més, Farrés va recordar que ha tingut un any “complicat” per una ruptura al genoll esquerre al juny. Tot i així, el manlleuenc va assegurar que es troba “en plena forma” i que és “ambiciós”.


El Dakar 2018 serà especial perquè arriba als 40 anys. Seran 14 dies de competició, 4.500 km d’especials i 4.500 km d’enllaços, una etapa de descans a La Paz (Bolívia), cinc dies per sobre de 3.000 metres d’altitud i etapes de marató, entre d'altres, que passaran per espais emblemàtics de les amèriques.


Dakar 2018

Recorregut del Dakar 2018

Etiquetes:
Esports