23 d'abril de 2024

Gerard Farrés continua millorant al Dakar i ja és 9è a la general

El pilot de Manlleu ha completat la quarta etapa d'aquest dimarts a la 10a posició

elter.net 9 de gener de 2018 a les 20:25
Gerard Farrés millora la posició al Dakar cada dia que passa | @gerardfarres

El pilot manlleuenc Gerard Farrés continua millorant al Dakar dia a dia. En la quarta etapa d’aquest dimarts ha acabat a la 10a posició i s’ha situat 9è a la general. Amb un recorregut de 444 km, Farrés ha començat fort i ha gestionat un terreny complicat. El pilot d’Himoinsa ha marcat diferències i ha aguantat el ritme dels millors de la competició sent dels més ràpids de les motos no oficials.


La quarta etapa se l’ha adjudicada el francès Adrien Van Beveren, que ha creuat la línia de meta deu minuts abans que el manlleuenc. En quatre jornades, “Farreti” ha progressat en una clara línia ascendent a la general, de la 17a plaça a la 9a.


La nota negativa de la jornada del Dakar ha estat l’abandonament de Nani Roma de la prova després de patir un accident que podia haver acabat amb greus conseqüències. El de Folgueroles no ha vist un desnivell i l’impacte amb el seu cotxe després del salt li ha provocat la pèrdua del coneixement. Després de passar unes hores a l’hospital de Lima, Nani Roma ja ha rebut l’alta mèdica i ha dit així adéu al Dakar 2018.


Ral·li Dakar

Etiquetes:
Esports