24 d'abril de 2024

Dur test pel CP Manlleu masculí en la primera jornada de l'any

El duel es disputarà aquest dissabte (18.15 h.) al Pavelló Municipal d'Esports

Raimon Roma 11 de gener de 2018 a les 17:46
Una victòria manlleuenca els faria escalar posicions

Després de perdre en l’últim partit del 2017 a la pista de l’Alcobendas, el primer equip del CP Manlleu masculí té la il·lusió i convicció de començar el nou any amb bon peu.


Aquest dissabte reben la visita del CP Tordera (18.15 h.) El conjunt manlleuenc, vuitè a la classificació amb quinze punts, quatre menys que el tercer, l’últim equip que pujaria a l’OK Lliga ara mateix, no vol deixar escapar punts al Pavelló Municipal d’Esports si vol seguir en una aferrissada lluita per ser a la part alta de la classificació, on només destaca un sòlid i intractable Calafell.


A casa, el Manlleu només hi ha perdut un partit, precisament contra els penedesencs i aquest dissabte reben la visita d’un Tordera que iguala els manlleuencs a la classificació amb quinze punts, però que van una posició per sobre per la diferència de gols. El partit doncs serà molt important per tots dos equips, ja que el guanyador deixarà lleugerament enrere un altre competidor i estarà a tocar de la zona alta de la taula.


El Tordera serà un rival molt incòmode pel Manlleu. Tot i que és l’equip que menys guanya dels deu primers classificats (3 partits), també és el segon conjunt de Primera que menys partits ha perdut (2), demostrant que sempre, jugui contra qui jugui, competeix els partits. Els manlleuencs hauran de tenir especial atenció amb Santi Teixidó, que torna al Pavelló Municipal i d’altres bons jugadors com Marc Figa, Moisès Aguirre o Sergi Parra, aquest últim màxim golejador de l’equip amb vuit dianes.

Etiquetes:
Esports