26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu tanca la primera volta al camp del Sabadell B

Javi del Pozo, Èric Martínez, Crivillé, Iván González, Criado i Pajares són baixa

Raimon Roma 12 de gener de 2018 a les 18:27
El Manlleu és setè a la classificació amb 25 punts | Anna Aumatell

L’equip dirigit per Jordi Salvanyà tanca el primer tram del campionat visitant el camp del Sabadell B, conjunt que, com els manlleuencs, van descendir de Tercera Divisió la temporada passada (Diumenge, 12 h.). Després de dos empats consecutius, davant Vic i Lloret, el Manlleu vol tancar la primera volta amb una victòria que els permeti seguir lluitant per les primeres places de la categoria.


Els osonencs tenen clar que han d’oferir una millor versió a domicili per sumar els tres punts. Els duels lluny del Municipal són el principal maldecap per l’equip, on només hi ha pogut cantar una victòria. És per això que davant el Sabadell B és un bon moment per tornar al camí del triomf i encarar una segona volta que promet moltes emocions.


El Manlleu seguirà tenint les baixes per lesió dels davanters Javi Del Pozo, Crivillé i Èric Martínez, el defensa Pajares i el porter Iván González. El migcampista Miquel Criado, sancionat, tampoc podrà disputar el duel contra un Sabadell B que és tretzè a la classificació amb 19 punts. Els vallesans, que fa tres jornades que no guanyen, no poden es poden permetre el luxe de perdre punts ja que tenen el descens només dos punts per sota.


El partit, aquest diumenge a les 12 h. del migdia es podrà seguir en directe a l’antena de Ràdio Manlleu.

Etiquetes:
Esports