26 d'abril de 2024

Miquel Abras presenta el seu "La vida en un suspir" a l'Ateneu de Manlleu

El músic empordanès actua aquest divendres 19 de gener a les 10 nit

El Ter 17 de gener de 2018 a les 18:52
Les entrades es podran comprar mitja hora abans a les guixetes | elter.net

Després d’un llarg temps sense pujar als escenaris catalans i 3 anys sense treure un nou disc, Miquel Abras actua aquest divendres 19 de gener a l’Ateneu Manlleu per presentar el seu sisè disc “La vida en un Sospir”.


Amb la seva veu característica veu trencada, l’artista presenta un disc que és una oda a la vida. En aquest treball publicat l’any passat, amor i desamor es posen cara a cara en una temàtica molt present. L’àlbum però és estilísticament molt més obert que els anteriors i només l’integra una balada. Per molts és el dic més rocker i ballable dels que ha fet fins ara l’artista de la Bisbal d’Empordà. El concert de l’Ateneu Manlleu començarà a les 10 del vespre.


Les entrades es poden anticipadament a Ticketea (venda d’entrades) i a taquilla mitja hora abans del concert. Prèviament a l’actuació d’Abras, Jaume Guàrdia presentarà en format píndola el seu EP «L’últim minut».


Miquel Abras és un dels artistes puntals del país i ha colat algunes cançons en l’imaginari col·lectiu com “Amb tu sóc jo”, “Crida” o “Contradiccions”. El cantautor empordanès ha actuat en programacions de prestigi com l’Auditori de Girona, l’Auditori de Barcelona o el Festival de Cap Roig i ha guanyat cinc premis Enderrock i el premi al Disc Català de l’Any de Ràdio 4.

Etiquetes:
Cultura