26 d'abril de 2024

Doble repte a domicili pels equips sènior del CP Manlleu

El conjunt masculí visita la pista del Sant Cugat i el femení es desplaça a Vilanova

elter.net 18 de gener de 2018 a les 18:57
Adrià Ballart vol seguir colejant a Sant Cugat | Anna Aumatell

Després d’una jornada, la passada, on va haver-hi un resultat positiu i un altre de negatiu, els equips masculí i femení del CP Manlleu tornen a jugar aquest dissabte una nova jornada de lliga.


A l’OK Lliga femenina, les manlleuenques van perdre, probablement inesperadament, el passat cap de setmana a casa davant el Bigues i Riells (4-5), un resultat que els va fer perdre el liderat de la competició. No obstant, la derrota es considera un accident i ja tenen la mentalitat posada en el partit d’aquest cap de setmana.  L’equip dirigit per Arnau Casanovas visita dissabte la pista del Vilanova (17.45 h.) Les del Garraf són vuitenes a la classificació amb 15 punts i a casa només han guanyat un partit en tota la temporada, el de la primera jornada contra el Girona (3-1).


Poc més de dues hores més tard que comenci el partit del femení, l’equip masculí visitarà la pista del Sant Cugat (20 h.). Es tracta d’un dels desplaçaments més exigents de la temporada o, si més no, així ho indica la classificació. El Sant Cugat ha fet una bona primera volta que l’ha instal·lat a la segona posició amb 22 punts, no obstant, només quatre punts per sobre el Manlleu, que comença la jornada sisè.


Els manlleuencs arriben al duel després de guanyar el Tordera el passat cap de setmana en un molt bon partit, on va destacar novament el màxim golejador, Adrià Ballart, que va anotar quatre gols. Davant el Sant Cugat serà una dura prova pels homes dirigits per Jefa Rovira que, en cas de victòria, podrien entrar en places d’ascens a OK Lliga.

Etiquetes:
Esports