24 d'abril de 2024

Ràdio Manlleu estrenarà un programa de dinamització comercial en xarxa

"La Piràmide de Maslow" parlarà sobre establiments de Manlleu, el Voltreganès, Collsacabra, Roda de Ter i Masies de Roda

elter.net 19 de gener de 2018 a les 11:12
La presentació del programa es va fer aquest dijous al Lab Manlleu | Betlem Parés

Ràdio Manlleu està d’estrena amb el nou programa “La Piràmide de Maslow” que vol posar en valor i potenciar el comerç local, les fires i els mercats.


S’emetrà en directe cada dijous de 7 a 8 de la tarda i serà una nova experiència radiofònica que inclourà Manlleu, el Voltreganès, el Collsacabra, Roda de Ter i Masies de Roda, amb un gran equip format per tècnics i col·laboradors de diferents punts de la comarca.


Entre tots els municipis sumen un total de 1.222 establiments, dels quals un 41% són comerços locals oberts, un 22% serveis i un 14% empreses de restauració. El resultat busca ser un programa on la suma d’aquest potencial, el coneixement dels tècnics municipals i l'experiència de les associacions de comerç dinamitzi el propi sector, posicioni les associacions comercials i promogui altres accions de dinamització. De fet, en la presentació del programa que es va fer aquest dijous al Lab Manlleu hi van assistir regidors de cada zona.


El projecte ha estat encapçalat pels membres d’Arkham Studio, Lluís Moreno i Pol Robles, a partir d’una subvenció de la Diputació aconseguida per l’Ajuntament de Manlleu des de la regidoria de Promoció Econòmica d’Eudald Sellarès i amb el suport de la tècnica Imma Muñoz. A més, compta amb el consell d’altres tècnics municipals i col·laboradors de Roda de Ter, Les Masies de Roda, de Rupit i Pruit, de Sant Hipòlit de Voltregà i de Tavertet.


Ràdio Manlleu

Els regidors de Rupit i Pruit, Roda de Ter, Tavertet, Manlleu i Sant Hipòlit de Votlregà a la presentació | elter.net

Etiquetes:
Economia i empresa