25 d'abril de 2024

Les baixes condicionen el duel del Manlleu al camp del Sant Cugat

Salvanyà no podrà comptar amb vuit futbolistes per la primera jornada de la segona volta

Raimon Roma 19 de gener de 2018 a les 17:20
El Manlleu acumula tres jornades sense guanyar | Quim Almirall

L’AEC Manlleu inicia aquest dissabte el segon tram de campionat de Primera Catalana. A la primera jornada de la segona volta, els manlleuencs visiten el Sant Cugat (18.10 h) amb el principal maldecap de les baixes.


Són vuit els jugadors que no podran disputar el partit a territori vallesà. Una setmana més no hi seran el grup de lesionats format per Crivillé, Ezequiel, Javi del Pozo, Iván González i Èric Martínez i per si fos poc, aquesta setmana s’hi ha afegit Martí Soler i Isaac. Àlex Soler, sancionat, tampoc es podrà vestir de curt.


Amb la plantilla disponible, Albert Santanera i Jordi Salvanyà han treballat amb uns jugadors que s’han de sobreposar a la pressió i tensió que suposa, pels resultats anteriors, jugar a domicili. Els partits llunys del Municipal són el tendó d’Aquil·les d’aquest equip, que no troba la formula per enllaçar resultats positius fora de casa.


Dissabte tenen una nova oportunitat a Sant Cugat, equip que actualment ocupa la penúltima posició al grup 1 de Primera Catalana. A més, l’equip santcugatenc arriba al duel sense entrenador, ja que Lluís Macià va deixar de ser el tècnic aquest passat dijous en una decisió presa d’acord amb el club.


A la primera volta, en el partit que donava el tret de sortida a la temporada, el Manlleu va superar el Sant Cugat (1-0) i ara, que comencen els duels de tornada, també serà important amb tots els rivals tenir cura amb el goal average. Amb 25 punts, el Manlleu, que fa tres partits que no guanya, vol tornar a sumar tres punts que el torni a apropar a la zona mitjana alta de la categoria. L’enfrontament el podreu escoltar com sempre, en directe, a l’antena de Ràdio Manlleu (dissabte, 20 de gener, 18:10 h).

Etiquetes:
Esports