26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu es retroba amb la victòria a domicili a Sant Cugat (1-2)

Els gols de Marçal i de Martín donen tres punts més al conjunt manlleuenc

Raimon Roma 22 de gener de 2018 a les 15:58
El Manlleu ha perdut només un dels últims set partits | Quim Alimrall
El Manlleu ha perdut només un dels últims set partits | Quim Alimrall

Després d’una volta sense aconseguir-ho, el Manlleu va tornar a guanyar lluny del Municipal d’Esports. Va ser al camp del Sant Cugat, on l’equip dirigit per Jordi Salvanyà es va imposar per sumar tres punts que el mantenen a la part alta de la classificació.


Ben aviat, als dos minuts de partit, Marçal Sáenz va avançar els manlleuencs. El davanter va recollir un mal refús del porter local Juanmi per, des de molt lluny, enviar una vaselina precisa que es va colar al fons de la porteria. Un inici immillorable per l’equip, que afrontava el duel amb un total de vuit baixes.


Aquesta diana matinera va donar un plus de tranquil·litat al Manlleu, que va tenir el partit força controlat davant els intents, poc encertats, del conjunt local per empatar. La defensa manlleuenca va tornar a demostrar el seu bon nivell imposant-se als atacs del Sant Cugat i el porter Cristian Carbó va evitar abans del descans el gol local amb una molt bona intervenció davant Basanta.


El segon gol del Manlleu va arribar a la segona meitat, quan Martín Aguilar va fer el seu primer gol de la temporada després d’una bona acció individual dins l’àrea. La diana donava encara més tranquil·litat al conjunt manlleuenc, que veia passar als minuts sense patir gaires problemes en defensa. No obstant, a quatre minuts pel final Basanta marcava pel Sant Cugat, que va donar un gran ensurt als osonencs al temps afegit, amb un xut de Gerard que va sortir fora per poc.


Al final, el Manlleu va tornar a sumar tres punts a domicili, quelcom que no aconseguia des de la segona jornada quan va guanyar al camp de la Jonquera (0-1). Precisament el club jonquerenc serà el pròxim rival dels manlleuencs, que sumen 28 punts i queden sisens a la classificació.

Etiquetes:
Esports