Victòria i liderat pel CP Manlleu femení (1-3)

El conjunt d'Arnau Casanovas es refà de la desfeta davant el Bigues i Riells de fa una setmana

Raimon Roma 23 de gener de 2018 a les 11:07
Barcons, Bernadas i Burgaya van ser les golejadores | CP Manlleu

El CP Manlleu femení va recuperar el coliderat de l’OK Lliga després d’imposar-se aquest passat dissabte al Calmar CP Vilanova per 1 gol a 3. El conjunt entrenat per Arnau Casanovas, que arribava al partit després de perdre a casa en la jornada anterior davant el Bigues i Riells, va resoldre el partit al Garraf amb dues dianes a la segona meitat.

Era important per les manlleuenques no concedir més punts després de l’última desfeta, i al primer minut de partit, es van avançar al marcador gràcies a un gol de Laura Barcons. Tot i aquest gol matiner, el duel es va mantenir molt igualat i encara que els dos conjunts van gaudir d’ocasions per tornar a moure l’electrònic, aquest no va variar fins a la segona meitat.
En aquest segon temps el conjunt vilanoví va fer un pas endavant i després d’intentar-ho en diverses ocasions, finalment va trobar l’empat mitjançant una diana de la jugadora xilena Cata Flores, al minut cinc de la represa.

Cinc minuts després de l’empat vilanoví, Raquel Bernadas tornava a donar avantatge al CP Manlleu. Això va donar confiança a les osonenques i va fer mal a les locals, que van veure com Judit Burgaya, a deu minuts pel final, col·locava l’1 a 3 definitiu al marcador.

La victòria permet al Manlleu situar-se novament líder de l’OK Lliga femenina, això sí, amb els mateixos 28 punts que té el CP Voltregà, encara que amb la diferència de gols favorable a les blanc i vermelles. El CP Manlleu tancarà la primera volta del campionat rebent el proper dissabte l’Alcorcón mentre que el Vilanova, novè a la classificació amb 15 punts, visitarà l’Sferic Terrassa.