26 d'abril de 2024

S'instal·len desfibril·ladors a l'Institut del Ter, l'Escola Puig-Agut i El Carme Vedruna

Manlleu compta amb 18 aparells que poden salvar una vida en cas d'aturada cardíaca

elter.net 23 de gener de 2018 a les 16:38
Periòdicament es realitzen sessions informatives sobre els aparells | elter.net

Després d’haver prioritzat els últims mesos d’equipar els centres esportius i aconseguir aparells portàtils, l’Ajuntament va instal·lar el passat dilluns tres nous desfibril·ladors (DEAs), en aquest cas, a tres centres educatius de la ciutat.


Ja estan disponibles a l’Institut del Ter, l’Escola Puig-Agut i l’Escola El Carme Vedruna aquests desfibril·ladors semiautomàtics que, en cas de parada cardíaca d’un usuari, pot ser vital per salvar-li la vida si se li aplica en els primers minuts i abans que arribin els serveis d’emergència.


Ja són divuit els DEAs instal·lats a Manlleu, dotze dels quals en espais municipals com el Pavelló Municipal d’Esports, la Piscina Municipal o a la Biblioteca. Dos més es troben al CAP, altres dos a l’Hospital Sant Jaume i un més a la Salle i a l’Institut Antoni Pous.


L’àrea de Serveis Socials, Salut Pública i Consum de l’Ajuntament de Manlleu recorda que molt regularment es realitzen sessions de formació obertes a tota la ciutadania per tenir més coneixement i nocions sobre la importància i el bon ús d’aquests aparells.

Etiquetes:
Fires i festes