25 d'abril de 2024

Valoracions del ple de l'Ajuntament de Manlleu del mes de gener

Es va aprovar per unanimitat el Pla de prevenció i atenció a l'absentisme i l'abandonament escolar

elter.net 24 de gener de 2018 a les 17:26
Va ser el primer ple ordinari de l'any | elter.net

En el ple celebrat aquest dimarts 23 de gener, es va aprovar per unanimitat el Pla de prevenció i atenció a l’absentisme i l’abandonament escolar a Manlleu, que té per objectiu proporcionar una resposta coordinada i integral a aquesta problemàtica. L’objectiu és aconseguir la plena escolarització de tots els infants i adolescents de Manlleu.


Pel què fa als informes de les regidories, l’alcalde Àlex Garrido va informar que, en l’àmbit de la cultura, en les properes setmanes l’empresa que s’ha adjudicat l’obra del Teatre Centre acabarà de presentar la documentació per poder iniciar les obres, que tindran una durada de nou mesos.


En urbanisme, Enric Vilaregut va informar que es va aprovar l’adjudicació del projecte de redacció del POUM a l’empresa Land Urbanisme i Projectes d’Olot. També cal destacar que en l’àmbit de l’atenció ciutadana, la regidora M. Josep Palomar assegurava que a partir de la segona setmana de febrer entrarà en funcionament el servei de cita prèvia per donar una millor atenció a la ciutadania.

Etiquetes:
Política Municipal