24 d'abril de 2024

Nani Roma i Gerard Farrés a punt per una edició del Dakar que es celebra a l'Argentina i Xile

La cursa reina, que es farà a Amèrica, comença el dia 3 de gener i s’allarga fins el dia 18 de gener

El Ter 31 de desembre de 2008 a les 11:00
Nani Roma amb un Mitsubishi nou és un dels favorits
Ja està tot a punt per a l’edició 2009 del Dakar. Els pilots ja estan a l’Argentina per iniciar aquesta competició, que enguany canvia de continent. Dos osonencs, Nani Roma en cotxes i Gerard Farrés en motos, són pilots que tindra un protagonisme clar a la prova. El Dakar comença aquest dissabte el 3 de gener i recorrerà Argentina i Xile.

Nani Roma amb un nou Mitsubishi afronta la prova com un dels favorits. El de Folgueroles s’ha preparat a consciència, fins i tot ha fet una preparació especial en altitud a Sierra Nevada. L’osonenc considera que serà una prova díficil, llarga i amb molta calor. Al mateix temps, creu que arriba molt ben preparat a la prova.

Serà la primera vegada que el Dakar no es disputarà a l’Àfrica, després de la suspensió de l’any passat per amenaces terroristes. La prova recorrerà el desert de la Patagònia i d’Atacama i la serralada dels Andes. Nani Roma tindrà com a rivals tres companys d’equip, Stephan Peterhansel, Luc Alphand i Hiroshi Masuoka. Un altre osonenc amb marcat protagonisme és Gerard Farrés. Pilot Repsol KTM juntament amb Marc Coma i Jordi Viladoms, tindrà un paper de gregari per ajudar a Coma a guanyar el Dakar. Farrés, però, arriba al Dakar condicionat per la lesió al canell esquerre que va patir a finals d’octubre a Dubai. Això li ha fet perdre molts entrenaments i, per això, només es proposa acabar la prova.

La cursa reina, que es farà a Amèrica, comença el dia 3 de gener i s’allarga fins el dia 18 de gener. També hi seran els osonencs Miquel Amblàs, com a copilot, i Quim Busoms, com a mecànic d’un equip de camions.

Gerard Farrés correrà condicionat per la lesió al braç esquerre

Etiquetes:
Esports