26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu troba el premi de la victòria a cinc minuts pel final (1-0)

Un golàs de Criado va donar una merescuda segona victòria consecutiva als manlleuencs

Raimon Roma 29 de gener de 2018 a les 18:38
Payán, en una imatge d'arxiu, va redebutar aquest diumenge amb el Manlleu | Raimon Roma
Payán, en una imatge d'arxiu, va redebutar aquest diumenge amb el Manlleu | Raimon Roma

Per fe, empenta i ambició el Manlleu va sumar aquest diumenge els tres punts contra la Jonquera. L’equip entrenat per Jordi Salvanyà va completar un gran partit, però no va poder decidir el duel fins als últims instants.


Després de la victòria de la setmana passada a Sant Cugat, el conjunt manlleuenc, amb la novetat del debutant a l’onze inicial David Payán, va sortir a per totes davant un rival poderós i cridat a ser dels capdavanters de la categoria. Com és habitual en els partits que es juguen a casa, el Manlleu va sortir a mossegar i va fer d’Aleix Manzano, porter de la Jonquera, un dels millors futbolistes del partit.


Als 20 minuts, Payán, amb un fort xut des de fora l’àrea, va estar a punt d’inaugurar el marcador però va trobar una magnífica resposta del porter visitant. Kako, abans del descans, també va estar a punt de posar per davant l’electrònic els osonencs, que van superar en totes les facetes del joc a un conjunt gironí que, ja a la segona meitat, va gaudir de la seva millor opció per marcar, però Carbó va respondre amb una fantàstica aturada.


Els últims minuts van ser un atac i gol del Manlleu, que va trobar premi al 84. Miquel Criado, amb un espectacular xut des de fora l’àrea, anotava l’únic gol del partit que deixa el Manlleu cinquè a la classificació amb 31 punts, a cinc del Manresa, que a dia d’avui jugaria la promoció d’ascens. El proper dissabte els blanc i vermells visiten el Farners.

Etiquetes:
Esports