24 d'abril de 2024

Debut històric del Club Escacs Manlleu a la Lliga Catalana

El calendari va decidir que en el primer partit s'enfrontessin els dos equips manlleuencs

elter.net 31 de gener de 2018 a les 17:51
Tres victòries pels manlleuencs en aquest debut en competició oficial | Club Escacs Manlleu

Jornada històrica la viscuda el passat cap de setmana pel Club Escacs Manlleu. L’entitat, de nova creació, debutava a la Lliga Catalana d’Escacs i ho va fer completant un bon paper. Els dos equips manlleuencs es van enfrontar entre ells, però a la segona ronda van supera el Calldetenes i el Cardedeu respectivament.


El destí va decidir que a la primera ronda es veiessin les cares el Manlleu A i el Manlleu B. El resultat final va ser d’1,5 a 2,5 punts a favor del primer equip, amb victòries de Jordi Crosas sobre Tomás Gutiérrez, Gerard Casanoves davant Abel Salines i Yan Filipenko contra Cai Salines. Jaume Saborit i Xavi Lázaro van acabar la partida fent taules.


A la segona ronda, disputada diumenge, doble victòria manlleuenca. El Manlleu A es va imposar clarament al Calldetenes (4-0), encara que els visitants arribaven amb dues absències. Els altres dos punts els van sumar M. Omella i Hèctor Castro. Finalment, el Manlleu B també va guanyar el seu duel davant el Cardedeu B, amb triomfs de Gerard Casanoves, Jordi Croses i Jaume Saborit, minimitzant així la derrota de Yan Filipenko.


Aquesta cita serà per recordar pel Club Escacs Manlleu, que després d’organitzar diferents torneigs a la ciutat finalment han pogut formar oficialment un club per poder estar presents en tots els oberts que vulguin disputar.

Etiquetes:
Esports