26 d'abril de 2024

El Manlleu recupera Martí Soler per buscar el tercer triomf consecutiu a Santa Coloma de Farners

El central Raül Garcia ha estat sancionat amb cinc partits per l'expulsió contra la Jonquera

Raimon Roma 2 de febrer de 2018 a les 18:21
El rival d'aquest dissabte, el Farners, ha perdut sis dels últims set partits | Anna Aumatell

L’únic equip que ha estat de guanyar el Manlleu aquesta temporada a Osona, el Farners, es torna a creuar, una volta després, amb l’equip dirigit per Jordi Salvanyà. Els manlleuencs encadenen dues victòries seguides a domicili i volen seguir amb aquesta dinàmica.


Les dues darreres victòries, a domicili contra el Sant Cugat i davant la Jonquera, juntament amb la qualitat aportada pels nous fitxatges, especialment David Payán i Marc Vilà, fa que el Manlleu encari una segona volta il·lusionant amb molts reptes per superar, com el d’aquest dissabte a Santa Coloma de Farners (16 h.).


Pel partit a terres gironines els tècnics recuperen Martí Soler, després d’estar absent unes setmanes per lesió però perden, i per una dura sanció de cinc partits el central Raül Garcia, expulsat un cop acabat el partit davant la Jonquera per “agredir un rival”, segons va plasmar l’àrbitre a l’acte.


El rival de l’AEC Manlleu aquest cap de setmana, el Farners, ha anat clarament de més a menys en el que portem de temporada. Després de liderar la categoria en gairebé tot el primer tram de campionat, encaixant només 2 derrotes en els primers dotze partits, l’equip colomenc encadena ara 6 derrotes en els últims 7 duels, allunyant-lo clarament dels primers dos classificats de la categoria.

Etiquetes:
Esports