24 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu mereix molt més en un duel accidentat al camp del Farners (0-0)

Kako va acabar el partit a l'hospital per una dura puntada de peu a l'ull, però es va descartar qualsevol lesió

Raimon Roma 5 de febrer de 2018 a les 17:29
La competició s'atura quinze dies per la celebració del Carnaval | Raimon Roma

Només la falta d’encert i la falta de contundència a l’àrea rival van evitar que el Manlleu sumés els tres punts en la seva visita al camp del Farners (0-0). L’equip dirigit per Jordi Salvanyá ho va fer tot menys el més important: el gol.

Els manlleuencs, al primer temps, van dominar per complet la possessió de la pilota, encara que el duel es mantenia igualat en quant a ocasions de gol. De falta directa ho provava Payán, amb un xut que marxava fora per poc i poc després, el local Pitu Riart, també de falta, posava a prova un Cristian molt segur sota pals. A  la mitja hora de joc arribaria una de les ocasions més clares pel Manlleu. Martín Aguilar, sol davant el porter Blanquera, va creuar massa la pilota desaprofitant una claríssima ocasió per avançar el seu equip al marcador.

Abans del descans arribava una jugada que va deixar glaçat el Municipal de Santa Coloma de Farners. El local Bader, involuntàriament, va donar una puntada de peu molt perillosa a l’ull del manlleuenc Kako. El migcampista va caure a terra i va a començar a cridar a causa del dolor. Va ser traslladat al Trueta i seguidament a Tarragona, per estar amb la seva família i, afortunadament, tot es va quedar en un ensurt tot i la sang i la pèrdua de visió momentània. Incomprensiblement el futbolista del Farners no va ser expulsat per l’acció.

A la represa, el Manlleu va seguir dominant el duel davant un Farners cansat i totalment inofensiu. Martí Soler, que va entrar al descans, va donar més profunditat a l’equip, que no aconseguia la manera de perforar la porteria contrària. A quatre minuts pel final, Cristian Martínez, sol davant el porter dels gironins, tampoc va poder encertar en una altra acció molt clara de gol.

Al final, l’AEC Manlleu es va haver de conformar amb un punt que sap a poc per com va transcórrer el duel. No obstant aquest és el camí que ha de seguir el conjunt manlleuenc, que afronta una pausa de quinze dies a la quarta posició amb 32 punts, a set de la plaça de promoció d’ascens a Tercera Divisió.

Fitxa tècnica:

CF FARNERS: Blanquera, Negre, Pitu Riart (Castelló, min. 46), Gerard Gómez, Joel Salas, Peracaula, Parcet (Vila, min. 82), Toni Rossell, Bader, Muniesa i Jose Martínez (Carlos, min. 64).

AEC MANLLEU: Cristian, Pajares (Balagué, min. 82), Jordi Pla, Dan Coll, Franc Goméz, Payán, Àlex Soler (Martí Soler, min. 46), Criado, Marçal, Kako (Marc Vilà, min. 43) i Martín Aguilar (Cristian Martínez, min. 74).

ÀRBITRE: Luque Ortuño. Va amonestar amb targeta groga Parcet, Muniesa i Bader (Farners) i Dan Coll i Criado (Manlleu).

ESTADI: Municipal de Santa Coloma de Farners. Uns 200 espectadors.