26 d'abril de 2024

El CP Manlleu femení desaprofita l'ensopegada del Voltregà

Les manlleuenques van perdre el seu partit a casa davant el Palau Plegamans (2-3)

elter.net 5 de febrer de 2018 a les 17:52
És la tercera derrota del curs de les osonenques | Cris Arisa - CP Manlleu

En un partit emocionant, tens i amb jugadores de molta qualitat sobre la pista, el Palau finalment es va endur els tres punts de Manlleu. Les osonenques van aixecar un 0 a 2 en contra però a pocs minuts del final les vallesanes van sentenciar.


Es preveia un partit molt complicat i exigent per les d’Arnau Casanovas i així va ser. El Palau va posar contra les cordes al Manlleu des del primer instant i als deu minuts de partit el resultat era de 0 a gols a 2. Les locals, líders de la categoria, necessitaven remuntar per guanyar el partit i fer-ho davant un dels rivals més potents de l’OK Lliga femenina.


No obstant, encara al primer temps, Pujadas va retallar diferències i a la segona meitat, la mateixa jugadora igualava el xoc pel CP Manlleu. A mesura que el partit arribava a la recta final els nervis i la tensió anaven en augment i a dos minuts per la conclusió del matx, un penal transformat per Fontdeglòria donava la victòria al Palau de la seva visita al Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu.


La desfeta no té conseqüències més greus per les manlleuenques perquè, en part, el CP Voltregà també va perdre a casa, en aquest cas contra el Bigues i Riells (1-3). Les groc i vermelles segueixen liderant l’OK Lliga femenina per millor diferència de gols amb les de Sant Hipòlit.

Etiquetes:
Esports