27 d'abril de 2024

El CEFS Manlleu afronta amb optimisme la segona volta del campionat

En una classificació molt ajustada els manlleuencs es mantenen a quatre punts del líder

elter.net 7 de febrer de 2018 a les 17:49
Els manlleuencs ja han iniciat la segona volta del campionat | CEFS Manlleu

Amb 13 dels 24 partits ja disputats del campionat de lliga de Primera Divisió Catalana de futbol sala, el CEFS Manlleu forma part d’un gruix de set equips cridats a lluitar per ocupar les primeres posicions de la categoria.


L’equip dirigit per Alberto Cárdenas ja ha disputat un partit de la segona volta, el que va empatar el passat cap de setmana, al Pavelló Municipal d’Esports, davant el Rapid Santa Coloma (3-3). Amb el punt aconseguit els manlleuencs són setens amb 22 punts, això sí, a només quatre del líder, el Cardedeu. Formen part d’un gruix de set equips separats per només quatre punts, del primer al setè, cridats a lluitar fins al final de temporada per les primeres places de la categoria.


Ara, a causa de la celebració del Carnaval, els blanc i vermells descansaran i agafaran forces per afrontar un darrer tram de lliga exigent. El proper compromís, el 18 de febrer, serà a la pista del Sant Julià de Ramis, un altre dels equips del ‘Top-7’ que, a més a més, passa per un excel·lent moment de forma.


La Copa Nadal guanyada pel CEFS Manlleu el passat mes de desembre va evidenciar que l’equip entrenat per Cárdenas és capaç de competir contra qualsevol i ho vol seguir demostrant a la lliga on, tot i no guanyar cap dels tres darrers partits, confien en recuperar sensacions per seguir sent un dels equips a tenir molt en compte a la Primera Divisió Catalana.  

Etiquetes:
Esports