23 d'abril de 2024

Manlleu contracta 21 persones en l'àmbit del Programa de Treball i Formació

L'Ajuntament fomenta l'ocupabilitat de les persones en atur

Oussama Laghmari 8 de febrer de 2018 a les 18:42
L'atur va a la baixa a Manlleu els últims mesos | Arxiu elter.net

L’Ajuntament de Manlleu ha contractat a 21 persones que estaven en situació d’atur en l’apartat de Programa Treball i Formació a través de les línies PANP, PRMI i DONA. Les persones admeses han estat tan sols persones de més de 45 anys. Aquest programa que ha estat subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu va començar el passat 29 de Gener.


La meta del programa és fomentar l’ocupabilitat d’aquelles persones que estan en situació d’atur i millorar la seva preparació d’adaptació al canvi, la seva qualificació i competències professionals, a partir de l’adquisició d’experiència laboral.


Durant els mesos que durarà aquest programa, es portaran a terme diferents projectes que estan relacionats amb serves cap a les persones, neteja, medi ambient, manteniment d’edificis municipals, consergeria, auxiliars de la llar, mediació i gestió administrativa.


Per tal de realitzar els projectes de plans d’ocupació s’han formalitzat contractes d’obra i servei d’un temps de 6 i 12 mesos a jornada complerta. El programa de Treball i Formació és finançat per l’Ajuntament de Manlleu per una part, i per la Generalitat (SOC), Ministeri de Treball i Seguretat Social i Fons Social Europeu per l’altra fent-se càrrec del sous dels participants en el projecte.

Etiquetes:
Economia i empresa