24 d'abril de 2024

El CP Manlleu rep un rival directe per l'ascens

Una victòria manlleuenca en el partit de dissabte contra el Vilafranca el podria situar a tocar de les places d'OK Lliga

Enric Gil 9 de febrer de 2018 a les 11:53
El porter Jordi Garcia és una de les peces clau de l'equip | CP Manlleu

La Primera Divisió d’hoquei patins aquesta temporada és especialment igualada i, per això, ara que tot just ha començat la segona volta és massa expeditiu parlar de partits decisius. Però sí que es poden començar a intuir quins poden ser els equips que tenen més números de lluitar per una de les places d’ascens a l’OK Lliga i el CP Vilafranca Capital del Vi, com el Manlleu, en pot ser un d’ells.


D’aquí la importància del partit d’aquest dissabte (20:00h) entre Manlleu i Vilafranca, dos conjunts que a la primera volta van empatar a 3 gols. A més, segons com es resolguin els altres enfrontaments, els de Jefa Rovira es poden situar a un sol punt de les places d’OK Lliga.


En aquesta segona volta probablement un dels deures pendents dels manlleuencs és millorar en l’apartat golejador. Defensivament, són dels menys golejats de la competició, però ofensivament se situen a mitja taula. El partit d’aquest dissabte serà un bon examen per a un Manlleu que pot aspirar a recuperar la condició d’OK Lliga.

Etiquetes:
Esports