27 d'abril de 2024

Uns 80 professionals seran a la Jornada de Serveis a la comunitat de Manlleu

L'Institut Antoni Pous organitza xerrades i taules de treball amb la presència d'empreses, entitats i professionals

elter.net 12 de febrer de 2018 a les 10:02
Les xerrades es fan a l'Auditori Roca del Museu del Ter. A la imatge, la Jornada de fa dos anys | elter.net

L’Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu organitza aquest dimecres la Jornada de serveis a la comunitat, que comptarà amb la participació de més de 40 entitats, empreses i al voltant d’uns 80 professionals que parlaran sobre el sector educatiu i compartiran impressions amb alumnes. Una jornada relacionada amb la formació professional i que també ha de servir per plantejar sortides laborals dels estudiants. Les sessions matinals tindran un format obert al públic i a la tarda l’activitat es treballarà a l’Institut.

Al matí, després de la inauguració institucional de les 9, es faran quatre xerrades al públic al Museu del Ter. La inaugural anirà a càrrec del psicòleg, professor i escriptor Xavier Guix sobre “els laberints de la comunicació” i després hi haurà tres ponències simultànies més específiques: sobre el càncer, els CRAE (Centres residencials d'acció educativa) i el sistema escolar.

Taules de treball
A la tarda serà el torn de les taules de treball al mateix Institut Antoni Pous, relacionades amb la formació, motivació i sortides professionals dels alumnes. Se’n faran d’específiques segons el cicle de Formació Professional: Integració Social i Tècnics d’Atenció a persones en Situació de Dependència.

La jornada acabarà amb una valoració i acte de cloenda a la tarda.

Les xerrades del matí seran gratuïtes i obertes al públic

Etiquetes:
Societat