26 d'abril de 2024

Temps per Temps convida a una visita guiada a Can Llanes

L'activitat és gratuïta i excepcionalment requereix inscripció prèvia

elter.net 12 de febrer de 2018 a les 11:29
Can Llanes està situat a tocar del Ter | elter.net

El programa Temps x Temps (TxT) de Manlleu convida aquest dijous a una visita a Can Llanes, una de les empreses històriques de la ciutat, en el marc de l’activitat del mes de febrer. L’activitat és gratuïta i excepcionalment requereix una inscripció prèvia que es pot fer abans de dimecres.

Per apuntar-se es pot fer de tres maneres: per correu electrònic a tempsxtemps@gmail.com indicant el nom i el telèfon de contacte de les persones, per telèfon al 93 851 50 22 en horari de 9 a 2 del migdia o presencialment a Can Puget (Plaça Dalt Vila, 1) també en horari de 9 a 2 del migdia.

Can Llanes
El conjunt fabril de Can Llanes és un dels símbols de la tradició industrial de la ciutat. Conserva el mateix estil de construcció de pedra vista en els seus edificis i alguns elements interiors com les columnes de ferro, la xemeneia de la caldera i dues turbines, una de les quals del segle XIX.

Temps x Temps és un intercanvi gratuït de coneixements i habilitats entre persones que viuen a Manlleu, obert a majors d’edat que vulguin posar-se en contacte amb altres persones.

L'activitat del febrer de Temps x Temps

Etiquetes:
Societat