26 d'abril de 2024

L’Ajuntament de Calldetenes comença aquest diumenge a gestionar el mercat setmanal

L’objectiu és reduir el nombre de parades i fixar-lo en unes 80 o 90, buscant més qualitat i un major control

El Ter 2 de gener de 2009 a les 11:40
El mercat buscarà millorar la qualitat de l'oferta
En un ple extraordinari, aquest desembre es va aprovar una ordenança reguladora. Des de la seva creació, ara fa tres anys, el mercat estava gestionat pel Gremi d’Encantistes i Marxants de Barcelona. El funcionament del mercat, però, provocava problemes de mobilitat i de control de les parades, que cada diumenge eren diferents i estaven ubicades en llocs diferents.

A partir d’ara una comissió vetllarà pel mercat, buscant més qualitat. L’objectiu és reduir el nombre de parades i fixar-lo en unes 80 o 90. Aquest primer diumenge, però, n’hi haurà una seixantena. També es controlaran les condicions higièniques de les parades. Per això, les d’alimentació s’agruparan entre el carrer Montserrat i l’ajuntament. També s’ha creat la figura de l’assentador municipal per coordinar el mercat.

Totes les parades estaran identificades a través d’una tarjeta i tindrà una llicència d’un any de durada prorrogable. La comissió tècnica municipal que es va constituir per encarregar-se del mercat està formada per dos regidors d’ERC, un de CiU i un de Poble en Marxa.

Serà un mercat amb parades fixes

L'objectiu és que el mercat no sobrespassi les 100 parades

Etiquetes:
Societat