26 d'abril de 2024

El CP Manlleu masculí vol tornar al camí de la victòria a domicili

Aquest dissabte visiten la pista de l'Hoquei Alpicat (20 h.)

elter.net 15 de febrer de 2018 a les 16:50
El Manlleu es manté a dos punts de les places d'ascens | Anna Aumatell

Cada vegada queden menys jornades pel final de la competició i el Manlleu segueix immers en la lluita per ocupar les places d’ascens a OK Lliga que es mantenen a dos punts de diferència. Els manlleuencs volen fer un altre pas endavant aquest dissabte (20 h.) a Alpicat.


La victòria de la setmana passada davant un altre rival directe, el Vilafranca, ha donat moral a un Manlleu que va caure en l’última sortida, a Sant Feliu. No volen que es repeteixi la història a la pista de l’Hoquei Alpicat i és per això que els de Jefa Rovira no es confien del conjunt lleidatà, que només ha perdut dos partits a casa aquesta temporada.


Els osonencs, que tenen opcions d’acabar la jornada entre els tres primers classificats, quelcom que els està costant d’aconseguir perquè els rivals per estar a la part alta tampoc afluixen, tindran al davant un rival que ocupa l’onzena classificació de la Primera Divisió amb 19 punts, tres més que el primer equip que perdria la categoria, fet que no els farà sortir tampoc a especular.


El partit es disputarà aquest dissabte a les 8 del vespre en l’últim desplaçament del Manlleu aquest mes de febrer abans d’encarar dos partits consecutius a casa, davant el Rivas Las Lagunas, el cuer, i el Shum Maçanet.

Etiquetes:
Esports