24 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu afronta el repte de derrotar el líder aquest diumenge

La Fundació Esportiva Grama només ha perdut un partit en el que portem de temporada

Raimon Roma 16 de febrer de 2018 a les 19:25
El Manlleu busca donar un cop d'efecte a la classificació | Anna Aumatell

Aquest diumenge (16:30 h.) es viurà un dels partits més importants de la temporada al Municipal d’Esports. El Manlleu, viu a la part alta de la classificació, rep la visita del primer classificat del grup 1 de Primera Catalana que fins el moment s’ha mostrat pràcticament intractable.


Després d’una aturada de quinze dies el conjunt manlleuenc torna a la competició oficial amb un repte de màxima exigència. Els manlleuencs, que a casa han encadenat els millors resultats de la temporada, rep la visita del líder, la Fundació Esportiva Grama, que només ha perdut un partit dels 20 que s’han disputat fins el moment.


La concentració per part dels jugadors que dirigeix Jordi Salvanyà ha de ser altíssima per tombar un rival que lidera la categoria amb 45 punts, cinc més que el segon classificat. No obstant, el Manlleu, al Municipal, s’ha mostrat molt fort i només hi ha perdut un partit, ja fa uns mesos, a la tercera jornada davant el Farners. A més, els osonencs mantenen opcions per seguir lluitant per la segona plaça, que dona dret a jugar la promoció d’ascens a Tercera Divisió i que actualment és a vuit punts per sobre.


El sancionat Raül Garcia no podrà jugar el partit mentre que la resta de la plantilla està disponible. El Manlleu confia en mostrar novament la seva millor versió a casa per superar la Grama i donar un cop d’efecte a la classificació i a la moral d’un equip que ha perdut només un dels últims nou partits disputats.

Etiquetes:
Esports