26 d'abril de 2024

L'equip 10power de Casals-Gràcia, tercer a la Lego League de la UVic-UCC

El conjunt format per alumnes de 4t d'ESO es classifica per a les finals estatals del 10 i 11 de març

Enric Gil 19 de febrer de 2018 a les 11:00
L'equip 10power que s'ha classificat per a disputar el campionat d'Espanya | UVic-UCC

L’equip d’alumnes de 4t d’ESO l’Escola Casals-Gràcia de Manlleu anomenat 10power ha estat tercer a la Lego League celebrada aquest cap de setmana a la Facultat de Ciències i Tecnologia de la UVic amb la participació d’escoles d’arreu de Catalunya. Amb aquest resultat s’han guanyat el passi per a les finals estatals que es disputaran el 10 i 11 de març a Logronyo i que donen accés a la final mundial de Detroit i Houston a l’abril.

A la competició, una de les 10 que s’organitzen arreu del país, hi van prendre part 36 equips d’edats compreses entre els 10 i els 16 anys. Els equips havien de construir i programar un robot amb peces de Lego que va competir tres rondes, realitzant unes missions sobre un taulell.

Més premiats
A banda dels tres primers classificats, en la competició es van atorgar tretze premis més, dos dels quals va recaure en equips de Manlleu. Un va ser pel de Ramat03, format per alumnes de 3r d’ESO també de l’Escola Casals-Gràcia, que va rebre el guardó pel Disseny del Robot. L’altre se’l va endur l’equip de l’Escola Puig-Agut anomenat Robostars, en l’àmbit dels Valors.

Etiquetes:
Societat