26 d'abril de 2024

El Cor d’Homes estrena “Tríptic de Sant Josep” composada per Jordi Domènech i escrita per Pilar Cabot

El Cor d’Homes va néixer fa quatre anys amb una trentena de cantants, una quantitat que encara es manté.

El Ter 2 de gener de 2009 a les 17:53
La peça musical “Tríptic de Sant Josep” està composta per Jordi Domènech i escrita per Pilar Cabot.
La formació coral osonenca Cor d’Homes estrenarà avui divendres la peça musical “Tríptic de Sant Josep”, composta per Jordi Domènech i escrita per Pilar Cabot. L’estrena formarà part del concert que se celebrarà a la parròquia de Sant Feliu de Torelló a partir de dos quarts de 10 del vespre.

“Tríptic de Sant Josep” és un divertiment per a cor masculí i piano que ha estat escrit expressament pel Cor d’Homes. La peça coral comença amb la cançó “El bou en el pessebre”, que pretén explicar quina funció té aquesta figura. En finalitzar la primera cançó, comença la “Cançó de bressol”, que va dedicada al nen Jesús. El Tríptic es tanca amb el “Bolero de Sant Josep”, una barreja entre tradició i temps actuals. Segons Buia Reixach, directora del Cor d’Homes, “Tríptic de Sant Josep” pretén mostrar la diversió i els bons moments de l’època nadalenca.

La peça “Tríptic de Sant Josep” serà l’encarregada de tancar el concert. Abans els assistents podran gaudir de cinc cançons de Franz Schubert. Segons Reixach, el Cor d’Homes té moltes ganes de tornar a interpretar aquest repertori com va fer al darrer concert que van celebrar al monestir de Sant Pere de Casserres.

El Cor d’Homes va néixer fa quatre anys amb una trentena de cantants, una quantitat que encara es manté. El cor va sorgir de la voluntat de Reixach de treballar en el registre de la veu masculina després d’un temps treballant la femenina amb la formació Nàiades-Cor de Noies.
Etiquetes:
Cultura