26 d'abril de 2024

Marc Coma guanya la primera etapa en motos i Nani Roma és vuitè en cotxes

Gerard Farrés, condicionat per la lesió al braç, ha arribat a més de dues hores de Coma

El Ter 3 de gener de 2009 a les 20:27
Nani Roma amb el seu Mitsubishi
Marc Coma ha estat el gran protagonisme de la primera jornada del Dakar 2009. El pilot de Repsol KTM no només ha guanyat la primera etapa amb molta superioritat, sinó que també ha avantatjat en més de 40 minuts un dels grans candidats al triomf, el francès Ciryl Despres. Una punxada en la roda del darrere li ha fet perdre un temps molt valuós i que pot ser decisiu per les seves aspiracions de victòria.

L'osonenc Gerard Farrés, que participa a la prova condicionat per la lesió que es va fer al braç esquerre a finals d'octubre, ha arribat en una posició força endarrerida. Farrés ha arribat en la posició 192 a dues hores i 26 minuts del seu company d'equip.

En cotxes, també sorpreses. Guerlain Chicherit, un dels favorits a la victòria final, ha volcat el seu cotxe en el quilòmetre 277. La victòria ha estat per Nasser Al Attiyah amb BMW. El pilot de Qatar es perfila com un dels participants que poden donar més d'una sorpresa. Segon a l'etapa ha estat el madrileny Carlos Sainz amb Volkswagen a poc més de dos minuts del vencedor. Tercer ha estat el sudafricà del mateix equip, De Villiers.

Els pilots Mitsubishi Luc Alphand i Peterhansel han estat cinquè i sisè, respectivament, a més de quatre minuts i mig. Nani Roma ha acabat vuitè a poc més de cinc minuts.
Etiquetes:
Esports