27 d'abril de 2024

L'escriptor Rafael Vallbona passa dijous pel club de lectura de la Biblioteca

El Premi BBVA Sant Joan 2017 comentarà amb la psicòloga Núria Beitia "La casa de la frontera"

elter.net 27 de febrer de 2018 a les 11:40
Rafael Vallbona en una presentació del seu llibre | ACN

El prestigiós escriptor Rafael Vallbona serà aquest dijous a 2/4 de 8 de la tarda a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu per acompanyar el Club de lectura de la Biblioteca Municipal de Manlleu. Comentarà la novel·la “La casa de la frontera” i mantindrà una conversa sobre l’arrelament i els vincles familiars amb Núria Beitia, psicòloga i magistrada en Estudis de les Dones a Duoda-UB.

L’activitat, promoguda per la Fundació Antigues Caixes catalanes BBVA CX, forma part del cicle de converses protagonitzades per vuit escriptors guardonats en els darrers anys amb el Premi BBVA Sant Joan, juntament amb quatre psicòlogues. Tenen lloc en dotze biblioteques públiques sota el títol “Avui també és Sant Joan: la literatura, eina de valors”.

El contingut dels diàlegs són una conversa a mig camí entre la literatura i la psicologia sobre els sentiments de personatges ficticis però que ajuda a entendre’ns millor a nosaltres mateixos.

Sobre el llibre
La casa de la frontera parla d’un establiment situat al barri de la duana de Puigcerdà, al bell mig de la ratlla amb França. Un lloc de pas on s’han encreuat molts destins i que, enmig d’un paisatge imponent, ha estat testimoni d’algun dels episodis més rellevants que han transformat la Cerdanya i tot el país des de finals del segle XIX.

Sobre l’autor
Rafael Vallbona (Barcelona 1960) és escriptor i periodista resident al Maresme. Autor de més de cinquanta llibres de tota mena entre novel·les, no ficció, poemaris i llibres de viatges; alguns dels quals han estat traduïts, i altres han estat premiats. Vallbona també és col·laborador habitual a premsa, ràdio i televisió, és també professor a la Facultat de Comunicació Blanquerna.

Etiquetes:
Cultura