25 d'abril de 2024

Nani Roma recupera tres posicions en la segona etapa del Dakar

Gerard Farrés ha millorat molt la seva actuació i ha acabat la segona etapa en la posició 22

El Ter 4 de gener de 2009 a les 15:46
Nani Roma
La segona etapa del Dakar ha comptat amb 237 quilòmetres cronometrats. Era l'etapa més llarga amb més de 800 quilòmetres. En l'apartat de cotxes, Carlos Sainz s'ha posat líder de la general. El madrileny, amb Volkswagen, ha guanyat la segona especial i ha pujat de la segona a la primera posició.

Sainz ha superat en un minut i 14 segons al francès Stephan Peterhansel amb Mitsubishi. Tercer ha estat el sudafricà De Villiers amb Volkswagen i quart Nani Roma a dos minuts i 48 segons de Sainz. El de Folgueroles ha recuperat tres posicions i ja és cinquè a la general a 5 minuts i 42 segons de Sainz.

En motos, la victòria en la segona etapa ha estat per l'holandès Verhoeven, que ha superat en 41 segons al francès Despres. Marc Coma, avui ha estat dissetè, i ha perdut més de 12 minuts. L'osonenc Gerard Farrés ha millorat molt, després de patir una punxada en l'etapa inicial i arribar a la meta amb el pneumàtic desintegrat. Ha acabat l'etapa en la posició 22 a 17 minuts i 47 segons del vencedor. A la general ha pujat fins la posició 117 a dues hores i mitja de Coma, que continua encapçalant la classificació.

Aquest dilluns es disputarà una especial amb més de 500 quilòmetres cronometrats.
Etiquetes:
Esports