25 d'abril de 2024

Les obres al pont de Can Molas començaran les properes setmanes

La circulació estarà tallada uns 8 mesos i les obres en duraran 11

elter.net 1 de març de 2018 a les 09:38
El pont de Can Molas necessita les obres pels milers de vehicles que hi passen cada dia | elter.net

La Diputació de Barcelona ha anunciat que les obres al pont de Can Molas de Manlleu estan a punt de començar. Els treballs han reforçar una estructura ara en mal estat per on passen uns 10.000 vehicles cada dia i que connecta la ciutat amb el barri de Vista Alegre. S’ampliarà la secció del pont per millorar l'ample de pas de vehicles i tenir voreres que compleixin els mínims establerts en la normativa d'accessibilitat.

Les obres tenen un pressupost de licitació de 2 milions d’euros i duraran uns 11 mesos, tot i que la circulació estarà tallada menys temps -8 mesos, aproximadament-. Serà quan la circulació es desviarà per itineraris alternatius senyalitzats.

Actuacions
En el comunicat, la Diputació explica que les principals actuacions contemplen la reubicació a la nova vorera dels serveis, l’enderroc de la llosa actual i execució de la nova llosa de formigó armat, la instal·lació de baranes i barreres de seguretat així com la instal·lació de nou enllumenat.

Les obres també inclouen la construcció d’una petita rotonda i la urbanització de l’accés al barri de Vista Alegre, així com la rehabilitació del pont de pedra. L’actuació es completarà amb un nou drenatge i la instal·lació de nova senyalització.

Un cop finalitzades les obres, el pont disposarà de dos carrils de circulació de tres metres d’ample cadascun, més 30 centímetres de vorals, així com dues voreres de 1,5 metres d’ample. En total, l’ample de la secció tipus del pont serà de 10,7 m.

Etiquetes:
Política Municipal