25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu rep el Júpiter en el primer dels dos partits consecutius al Municipal

Dan Coll i Martí Soler tornen a l'equip, que buscar encadenar la segona victòria seguida

elter.net 2 de març de 2018 a les 18:03
Els manlleuencs reben un Júpiter en hores baixes | Anna Aumatell

En un duel que s’ha avançat per aquest dissabte (18h.), el Manlleu rep el Júpiter en el Municipal, amb la intenció de donar continuïtat a la victòria aconseguida fa uns dies al camp del Cardedeu i per tornar a cantar victòria a casa després de l’última desfeta davant la Grama.


El rival d’aquesta jornada és el Júpiter. El conjunt barceloní també va perdre la temporada passada la categoria i no està fent un bon any. Actualment ocupen la tretzena posició amb només dos punts de marge respecte la zona de descens. Això pot fer més perillós a un equip que, no obstant, no guanya des de fa més d’un mes.


Jordi Salvanyà recupera per aquest partit Martí Soler, recuperat d’unes molèsties físiques i Dan Coll, que va complir un partit de sanció a Cardedeu. Els manlleuencs, que actualment es troben a onze punts del segon classificat, no poden deixar escapar punts a casa si volen seguir amb opcions d’aconseguir l’assalt a una llunyana però possible segon posició.


Ezequiel, Crivillé i Èric Martínez, lesionats de llarga durada seran baixa una setmana més pel conjunt osonenc com també ho serà Javi del Pozo, que es troba a la recta final de la seva recuperació. Raül Garcia, sancionat, tampoc estarà a la disposició dels tècnics.

Etiquetes:
Esports