23 d'abril de 2024

Les obres al pont de Can Molas modificaran les parades d'autobús de Manlleu

L'Ajuntament distribuirà en els propers dies uns fulletons explicant els canvis i les alternatives d'accessos

Enric Gil 6 de març de 2018 a les 10:37
El pont de Can Molas estarà tallat al trànsit a partir de dimecres de la setmana que ve | elter.net

Les obres al pont de Can Molas que començaran dimecres de la setmana que ve, 14 de març, i duraran 11 mesos, modificaran el recorregut dels turismes però també dels autocars. Per això, Sagalés i l’Ajuntament de Manlleu han acordat on seran les noves parades i per on passaran.

De fet, en els propers dies, el consistori distribuirà fulletons per cases i comerços explicant les alternatives d’accessos a la ciutat i especificant les noves parades de busos (a la foto). N’hi hauran quatre al passeig de Sant Joan, tres a l’Avinguda de Roma i dues a les piscines municipals.

La Diputació de Barcelona és l’encarregada d’unes obres que només permetran circular pel pont de Can Molas a peu o en bicicleta. Elter.net també ha pogut saber que l’accés dels vianants per sota el pont es podria tallar o limitar -almenys en dies laborables- perquè és on s’hi deixarà el material i la maquinària de les obres.

Veïns
L’Ajuntament ha comunicat a l’Associació de Veïns de Vista Alegre que a partir de l’inici de les obres els posarà un servei de minibús gratuït, inicialment en període de proves, que circularà al matí, migdia i tarda. Tindran aparcament gratuït al pàrquing de la Plaça Fra Bernadí i s’ha assegurat que els serveis de neteja es mantindran.

Part del fulletó que distribuirà l'Ajuntament, amb les noves parades d'autocar i els accessos | Ajuntament de Manlleu

Etiquetes:
Política Municipal