24 d'abril de 2024

Empresa i administració sumen a la jornada sobre indústria 4.0 a Manlleu

Casa Tarradellas, Mimcord i Effitronix parlen de "fàbriques intel·ligents"

elter.net 7 de març de 2018 a les 10:52
La jornada va omplir l'Església de La Salle | @ajManlleu

La indústria 4.0, o quarta revolució industrial, suposa la transformació digital de la indústria per tal d’arribar al concepte de “fàbrica intel·ligent”. Manlleu va començar ahir a La Salle un cicle per aprofundir-hi centrada en l’evolució tècnica, amb la presència de tres grans empreses, Casa Tarradellas, Mimcord i Effitronix.

En l’acte es va apuntar que els elements clau són la connectivitat i l’explotació de les dades. Suposa anar més enllà de l’automatització de la producció i de la gestió informatitzada del negoci. S’incorporen les tecnologies al núvol (Cloud), el processat en temps real, el Big Data, el Machine Learning, etc.

L’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, va obrir una sessió que també va comptar amb la presència de la directora general d’Indústria de la Generalitat, Àngels Chacón, i del gerent de La Salle-Centre de Formació en Tecnologies, Xavier Capelles.

Següent sessió
La següent trobada serà el dijous de la setmana que ve al Lab Manlleu i sota el títol “Líder 4.0-Solucions humanes per la millora industrial”. La xerrada anirà a càrrec de Llorenç Martín, de l’empresa de Manlleu Nextway, dedicada al desenvolupament del lideratge, el treball en equip i la comunicació activa.

Serà en format cafè de treball i servirà per mostrar la vessant humana d’aquesta evolució, centrant-se en la importància del lideratge sota el prisma 4.0.

L'espai va ser un escenari idoni per les xerrades | @LaSalleManlleu

Àlex Garrido va obrir la sessió | @ajManlleu

Empresa i administració van sumar esforços | @ajManlleu

Una de les empreses presents va ser Casa Tarradellas | @ajManlleu

Etiquetes:
Economia i empresa