25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu diu pràcticament adéu a qualsevol opció de lluitar per l'ascens

Els manlleuencs perden davant la Montanyesa en un partit polèmic i amb molta tensió (1-2)

Raimon Roma 12 de març de 2018 a les 16:58
Els manlleuencs van tancar la jornada a la vuitena posició | Jordi Albareda

Queden encara deu jornades pel final de lliga però el partit d’aquest passat contra la Montanyesa era una gran oportunitat per conèixer si el conjunt entrenat per Jordi Salvanyà podia seguir aspirant amb fermesa a lluitar per la segona posició.

Són deu els punts que hi ha ara de marge entre el Manlleu i el segon classificat el Manresa. És una diferència considerable, no impossible de retallar, però hi ha un bon nombre d’equips que es troben en molt bona forma i semblen arribar al tram final a més bon nivell que els osonencs que, davant la Montanyesa, tot i fer un gran esforç fins el final un penal més que discutible i una picabaralla a la segona meitat no va fer res més que descentrar als futbolistes locals.

Després d’una primera part molt intensa i disputada, amb poques ocasions de gol, els barcelonins van sentenciar amb un penal dubtós i amb un segon gol que venia precedit d’una picabaralla, iniciada a causa d’una dura falta del manlleuenc Payán i que va treure del partit els homes de Salvanyà, que no obstant van tenir opcions d’empatar el duel després del gol de Dan Coll al minut 85.

El partit també va ser car en quant a les baixes, un dels principals mal de caps de l’equip aquesta temporada. Criado i Isaac es van haver de retirar lesionats i el porter Iván González va ser expulsat. El proper compromís del Manlleu serà aquest proper diumenge al camp del Mollet.