25 d'abril de 2024

Comencen les obres al pont de Can Molas

Policia local, tanques i rètols informen del tall al trànsit i de les alternatives d'accessos

E.G. 14 de març de 2018 a les 09:19
Les obres al pont han començat a 2/4 de 8 en punt aquest dimecres | Dani Vidal

Tal com estava previst, a 2/4 de 8 en punt del matí d’aquest dimecres els operaris han col·locat les tanques per tancar el pas de vehicles al pont de Can Molas. Les obres d’ampliació, a càrrec de la Diputació de Barcelona, han de durar 11 mesos i només s’hi podrà passar a peu i en bicicleta. Per pal·liar la situació en què quedaran els veïns del barri de Vista Alegre, l’Ajuntament ha informat d’un seguit de mesures que es poden consultar al web municipal.

Per exemple, han impulsat unes targetes de resident que permetran aparcar de manera gratuïta a la zona blava de Sant Ferran i també disposaran d’espais d’aparcament reservat al Passeig del Ter. L’Ajuntament s’ha compromès a mantenir i si cal reforçar la seguretat al barri i ha assegurat que el servei de recollida d’escombraries seguirà sense problemes.

Passeig del Ter
Com havia avançat elter.net, les obres tallaran l’espai per vianants del Passeig del Ter, en el pas per sota del pont, on s’hi col·locarà maquinària.

També comportaran canvis en el recorregut dels autobusos Segalés, que eliminaran les parades del Passeig de Sant Joan 28 i 37, les de la Via Ausetània 9 i 16 i les de Granollers de la Plana i La Cabra. A més, faran entrada per la carretera de la Gleva.

Més informació al web de l’Ajuntament de Manlleu

Una de les senyalitzacions desplegades per la ciutat aquest dimecres al matí | E.Gil

Etiquetes:
Política Municipal