26 d'abril de 2024

Una xerrada sobre lideratge tanca les sessions d'Indústria 4.0 a Manlleu

Llorenç Martín, de Nextway, apunta la necessitat que els líders de les empreses s'adaptin a la renovació del sector

elter.net 16 de març de 2018 a les 10:27
La conferència de Martín va omplir l'Espai Coworking de Manlleu | elter.net

La xerrada Líder 4.0, a càrrec de Llorenç Martín de l’empresa Nextway, va tancar aquest dijous les sessions sobre Indústria 4.0, organitzades per l’OPE de Manlleu. En la ponència, Martín va posar de manifest que, tot i que les màquines acabaran substituint determinats llocs de treball, les persones sempre seran necessàries. Això sí, va apuntar que els responsables de les empreses s’hauran d’adaptar a les necessitats de la nova indústria.


La ponència de Martín va omplir l’Espai Coworking, com ho havia fet la setmana passada la conferència sobre solucions tecnològiques a La Salle de Manlleu, que va ser la més multitudinària. A més, va comptar amb la presència de les empreses Effitronix, Mimcord i Casa Tarradellas, que van exposar casos d’èxit.


La ràpida incorporació de les noves tecnologies al món industrial fa necessari explicar i debatre la nova realitat que afecta a les empreses del territori. Les dues jornades s’han organitzat gràcies a la col·laboració públicoprivada entre institucions, empreses i centres educatius de la comarca.

La primera sessió a La Salle va ser la més multitudinària | elter.net

Etiquetes:
Economia i empresa