25 d'abril de 2024

La Residència Aura climatitza els espais comuns

L'actuació tindrà una durada aproximada de quatre mesos, renovarà els sistemes de calor i instal·larà equips d'aire fred

elter.net 16 de març de 2018 a les 11:37
Fins a 132 persones viuen a la residència de Manlleu | elter.net

La Residència Aura de Manlleu posa en marxa el projecte per millorar la seva xarxa de climatització. Els treballs, que començaran a principis d’abril i finalitzaran al juliol, serviran per renovar els sistemes de calefacció i per dotar de refrigeració el centre.


Les obres es realitzaran per fases, amb la voluntat que tinguin el menor impacte per als usuaris i professionals del centre. En una primera, el projecte contempla la climatització dels espais comuns: menjadors, sales d’activitats, biblioteca, espais de convivència, despatxos, gimnàs, etc.


L’actuació implicarà renovar els equips de producció de calor –dotaran les calderes de sistemes més eficients–, instal·lar equips de generació d’aire fred i adequar la xarxa de canalitzacions. Coincidint amb les obres de millora, també se substituirà l’ascensor principal de la Residència per un de més modern i funcional. Actualment, hi viuen 132 persones.

Etiquetes:
Societat