25 d'abril de 2024

Tornen a robar i trencar els vidres de cotxes al Passeig del Ter

Aquesta vegada els vehicles afectats estaven aparcats a l'aparcament de sorra de davant del Sarró

Enric Gil 23 de març de 2018 a les 11:31
Captura de pantalla del vídeo que ha penjat l'usuari @jcatsmooth a la xarxa

Sis cotxes estacionats a l’aparcament de sorra de davant del Sarró (Passeig del Ter, 15), que es troba a uns 100 metres del camp Municipal de futbol de Manlleu, i un altre al carrer Torrent Magí, davant de l’Hospital Sant Jaume, han aparegut aquest divendres al matí amb els vidres trencats. De moment es desconeix l’autor o autors del fets, que també ha robat objectes de dins dels vehicles. Així ho ha confirmat la Policia Local de Manlleu a elter.net.

El succés i el modus operandi és el pràcticament calcat al que es va produir la nit de dilluns al pàrquing situat a la cantonada del carrer Sant Martí. Tot i així, la Policia Local explica que en el cas de fa uns dies “es van fer destrosses innecessàries”, mentre que aquesta vegada “només s’han trencat els vidres per aconseguir l’espai suficient per robar”.

Un veí de Manlleu ha publicat a Twitter un vídeo aquest matí on es poden veure les destrosses:

La Policia Local també ha confirmat a elter.net que es coordinen amb Mossos d’Esquadra i que han planificat “un reforç del servei”. Tot i així adverteixen que “és complicat controlar zones apartades on hi han molts cotxes i es pot actuar ràpidament, en menys de 5 minuts”.

Etiquetes:
Societat