25 d'abril de 2024

El Cicle de Jazz de Manlleu es concentra als diumenges d'abril i acompanyat de vermut

L'originalitat d'El So del vi, la joventut de BUG i la reivindicació de la dona amb WOM Quartet, propostes destacades

elter.net 3 d'abril de 2018 a les 18:03
El Cicle de Jazz de Manlleu arriba ja a la 21a edició | Georgina Pérez

El 21è Cicle de Jazz de Manlleu es concentrarà als diumenges al migdia d’abril als Jardins de Can Puget i unirà la música amb el menjar. Són els canvis més significatius d’un cicle que estarà inclòs a les activitats de la Primavera (en)cantada.

Les novetats són fruit de l’aposta que ha fet l’Ajuntament i l’Escola de Música amb l’empresa Eventuemo, que busquen guanyar públic oferint actuacions amb un servei especialitzat de vermuts, a càrrec de “la Coope en Rodes”.

Música
Pel que fa la programació, destaca el concert d’obertura aquest diumenge que anirà a càrrec de BUG, un grup molt jove de jazz fusió impulsat per un trio forjat a l’Escola Municipal de Manlleu. L’organització també ha volgut reivindicar les dones apostant per l’actuació del WOM Quartet el 22 d’abril, en el concert “El poder de les dones”, i encapçalat per Clara Luna, Laia Fortià, Anaïs Vila i Gessamí Boada.

Segurament el concert més original, però, serà el que aprofundirà en la combinació de jazz i vi: El So del vi. Un trio que interpretarà i improvisarà peces a partir d’un tast de vins que conduirà Fernando Aguado, restaurador, músic i somelier.

Cartell del concert inaugural

Etiquetes:
Cultura