26 d'abril de 2024

La recaptació de la subhasta de quadres es destinarà a beques menjador

La població ha pogut decidir on van a parar els 1.150 euros recaptats a través d'una enquesta

elter.net 5 d'abril de 2018 a les 09:27
La subhasta de quadres es va celebrar al mes de desembre passat | C.Navarro GFM

Les beques menjador del Centre de Dia Josep Roqué i Castell són l’opció més votada per destinar els diners que l’Ajuntament de Manlleu va recaptar en la 2a subhasta de quadres del desembre passat. En aquesta edició es van aconseguir 1.150 euros de 19 obres de propietat municipal.

La idea era que els diners es destinessin a una acció o iniciativa social i que es decidís comptant amb la participació de la ciutadania. Per això el consistori va obrir una enquesta amb tres opcions: beques menjador, compra de llibres per als centres escolars de Manlleu i Banc d’aliments del Sarró.

En total es van rebre 381 vots, un 56.4% (215) dels quals es van decantar per les beques menjador pel Centre de Dia Josep Roqué, un 23.1% (88) per la compra de llibres per als centres escolars i el 20.5% restants (78) per al banc d’aliments del Sarró.

Entrega dels diners
Respectant el resultat de la votació, l’Ajuntament ha organitzat un acte d’entrega dels diners recaptats que tindrà lloc dijous de la setmana que ve al mateix Centre de Dia Josep Roqué i Castell. L’alcalde i la regidora de Participació Ciutadana faran entrega dels 1.150 euros als representants del centre.

Etiquetes:
Societat