23 d'abril de 2024

Joan Cros renova amb Kawasaki i espera revalidar el campionat d'Espanya de supercros

En el campionat d'Europa de supercros espera acabar entre els cinc primers pilots

El Ter 7 de gener de 2009 a les 12:14
Joan Cros amb un dels productes del nou patrocinador
El pilot manlleuenc Joan Cros ha renovat un any més per la marca Kawasaki amb qui ja pilotava en els últims tres anys. L’osonenc també tindrà com a patrocinador la marca de begudes energy drink rockstar. De cara a la temporada que començarà al mes de febrer, Joan Cros espera defensar el títol estatal de supercros que va aconseguir durant el 2008. L’altre gran objectiu és el campionat d’Espanya de motocros.

El pilot manlleuenc espera que les lesions el respectin més que en els dos últims anys. El 2007 va patir una lesió a les costelles i el 2008 va haver de ser operat de la clavícula després d’una caiguda. Aquests contratemps li van condicionar la temporada i li van fer perdre moltes opcions de títols. Aquest any espera que les lesions el respectin i pugui fer un bon paper al campionat d’Europa de supercros.

Joan Cros també disputarà algunes proves de l’europeu de motocros sub-23. La temporada oficial comença a València el pròxim 21 de febrer amb la primera prova del campionat d’Espanya de motocros.
Etiquetes:
Esports