24 d'abril de 2024

Manlleu publica el diagnòstic de l'Economia Social i Solidària de la ciutat i comarca

L'Ajuntament de Manlleu ha presentat el diagnòstic en forma de prova pilot

Melany Carrasco 7 d'abril de 2018 a les 17:53
Publicació del diagnòstic de l'ESS | Ajuntament de Manlleu

L’Oficina de Promoció Econòmica ha publicat un informe que pretén localitzar les iniciatives d’Economia Social i Solidària del territori, fer-ne un diagnòstic socioeconòmic, i detectar les necessitats i oportunitats que es poden presentar en les seves cadenes de valor empresarial.


Aquest informe consta de diferents parts. Per una banda, conté uns apartats de metodologia i abast que detallen el procediment metodològic seguit i la seva relació amb altres eines de mesura, com el Balanç Social o el PAM A PAM. Per altra banda, hi ha uns apartats d’idees claus i conclusions que poden ser de molta utilitat, per a les administracions o les iniciatives comarcals, a l’hora de definir propers passos d’impuls empresarial o de l’Economia Social i Solidària al territori.


L’Ajuntament de Manlleu ha presentat el diagnòstic en forma de prova pilot i amb l’objectiu de ser una primera aproximació pràctica de mesura amb un abast final limitat. Les dades de les iniciatives es compartien a través d’una aplicació virtual i el nombre total d’iniciatives que hi han accedit i han reportat les seves dades ha estat de 20.


La continuïtat a l’estudi del diagnòstic es donarà a conèixer aviat, però, en principi, sembla ser que es desenvoluparà un catàleg virtual d’organitzacions i serveis de foment del consum responsable, en col·laboració amb la XES i Opcions.


L’informe del diagnòstic es pot consultar al portal de transparència de l’Ajuntament de Manlleu.


 

Etiquetes:
Economia i empresa