24 d'abril de 2024

Govern i oposició s'enfronten a Santa Eugènia per la ubicació del centre de dia

CiU es queixa que l’equipament seria petit, però l’alcaldessa diu que demostren 'poc coneixement del tema'

El Ter 7 de gener de 2009 a les 14:26
Una vista general de Santa Eugènia
Govern i oposició no aconsegueixen acostar posicions a Santa Eugènia respecte la ubicació del nou centre de dia. Tant els Independents com CiU (que només té un regidor) acusen l’equip de govern d’ERC d’haver planificat malament el projecte, que s’ha d’ubicar als terrenys on hi havia hagut l’antic cementiri.

Ramon Comas, portaveu dels Independents, qualifica el projecte de 'nyap' i afirma que el fet que sigui annex al parc urbà que es va inaugurar pel juny no és adequat. L’alcaldessa, Filo Tió, discrepa i assegura que és l’espai ideal, bàsicament perquè està situat al costat del Centre d’Atenció Primària. Per Comas, en canvi, aquesta consideració és 'una bestiesa', ja que com que no hi ha urgències nocturnes a Santa Eugènia, els metges tampoc no estan disponibles.

Comas considera que l’equip de govern està enrocat i que només vol tirar endavant el projecte de centre de dia per poder dir que compleix el programa electoral. Els Independents demanen que el centre de dia es faci en un espai que permeti un jardí i una zona verda, en terrenys propers al càmping, segons Comas, i no pas al costat d’una plaça pública. El grup de CiU es queixa que l’equipament seria petit, però l’alcaldessa diu que aquesta afirmació demostra poc coneixement del tema. El nou centre de dia s’ha de començar a construir aquest any i es preveu estrenar-lo el 2010.
Etiquetes:
Política Municipal