25 d'abril de 2024

El Manlleu B guanya el Caldes B en el primer partit dels «playoff» d'ascens

En cas de guanyar totes les eliminatòries el filial només pujaria si el primer equip ho fa a OK Lliga

Raimon Roma 9 d'abril de 2018 a les 17:58
Arnau Pradell, autor d'un gol aquest passat dissabte | La Xarxa

El CP Manlleu B va disputar aquest cap de setmana el partit d’anada dels quarts de final del playoff per pujar a Primera Divisió Estatal. L’equip dirigit per Jordi Garcia partia com a favorit a l’eliminatòria i ho va fer valer sobre la pista, imposant-se per 4 a 2 encara que no van resoldre el duel fins al final.


Els gols es van fer esperar, ja que van arribar a la segona meitat. Això va ser, en gran part, mèrit del porter visitant, que va aturar una vegada rere l’altre els intents manlleuencs per estrenar l’electrònic. Aquest, es va moure a la represa amb dues dianes consecutives que van encarrilar el partit dels manlleuencs.


El Caldes, però, va respondre i mitjançant dues faltes directes van empatar novament el partit. Finalment, el Manlleu va fer un atac i gol per sentenciar el partit anotant dues vegades més per emportar-se el primer partit de la sèrie. Arnau Pradell, David Navarro i Adrià Ballart, en dues ocasions, van ser els golejadors.


Per accedir a semifinals el Manlleu ha de guanyar en el següent partit a la pista del Caldes. Si perden, sigui el resultat que sigui, es disputaria un tercer partit i en cas d’empat, aquest proper enfrontament es decidiria a la pròrroga o si cal, mitjançant les faltes directes.


Com funcionen aquests playoff?


Als playoff de la Lliga Nacional Catalana hi participen vuit equips que tenen un sol objectiu: pujar de categoria. El CP Manlleu forma part d’aquesta nòmina de conjunts amb un play-off que donen encara més emoció a l’hoquei patins, sobretot en la fase final del campionat.


No obstant, en cas que el Manlleu B en sigui el guanyador, només podrà ascendir a Primera Estatal si el primer equip també puja aquesta temporada a OK Lliga. En cas contrari, serà el finalista d’aquests playoff el que pugi de categoria.


Les eliminatòries és quelcom que segurament molts jugadors de primer nivell inclourien a competicions com l’OK Lliga i la Federació Catalana d’Hoquei Patins ho ha fet a la Lliga Nacional Catalana. Evidencia més competitivitat, emoció i partits d’infart per decidir l’equip que la temporada que ve jugui a Primera Divisió Estatal.


L’equip que vulgui accedir a la següent ronda, a aquestes alçades de competició a semifinals, haurà de guanyar dos partits contra el seu rival. Manlleu B, Caldes B, Juneda, Piera, Sentmenat, GEiEG, Barça Lassa B i Olot són els equips que s’han guanyat el dret de jugar aquesta nova i interessant fase de competició com són els playoff.

Etiquetes:
Esports