25 d'abril de 2024

Èxit de «Con Otro Aire» a la 6a Feria de Abril de Manlleu

El tradicional "chupinazo" va obrir dissabte passat una celebració multitudinària

Eloy Garcia 10 d'abril de 2018 a les 10:43
"Con Otro Aire" va ser el concert destacat de la Feria de Abril de Manlleu | C.Navarro GFM

Les portes es van obrir a les 12 del migdia, i el públic va poder gaudir de les diferents activitats i espectacles que estaven programades al llarg del dia. Els més destacats van ser els grups de ball de les associacions andaluses de tota la comarca d’Osona, que des de mitja tarda van mostrar els seus balls al nombrós públic que va passar durant la tarda.

Les sevillanes van amanir una jornada de convivència i festivitat on tothom qui va voler va poder sortir a ballar. La festa va continuar amb una desfilada de vestits flamencs i tampoc hi va faltar el típic concurs de sevillanes obert sota la supervisió d’un jurat popular.

“Con Otro Aire”
El plat fort, però, va ser la actuació final, que van tancar la Feria complint expectatives. El grup “Con Otro Aire”, format per tres joves, Silvia a la veu, Marcel al violi i Marcos a la guitarra flamenca, que van oferir un repertori de sevillanes, rumbes, versions, balades, i inclús van fer un final de festa amb “bulerias” en què van fer sortir a ballar a la professora de la escola de ball de la Peña Flamenca de Manlleu, Neus Martínez, i al president de la mateixa, Jesús Ferrer.

L’organització de la Peña ha valorat l’edició d’enguany d’exitosa, ja que durant tot el dia varen passar mes de 800 persones, i ha volgut agrair i donar les gràcies a les associacions que varen col·laborar i a les persones que fan possible que la festa cada any tingui més prestigi. No obstant, Jesús Ferrer, president de l’entitat, va comentar que la Peña seguirà treballant per millorar en instal·lacions de cara l’any que ve amb la col·laboració de l’Ajuntament.

GALERIA D'IMATGES de la 6a Feria de Abril de Manlleu, de Constanci Navarro GFM

La formació va venir des d'Andalusia | C.Navarro GFM

La Feria també va tenir el seu component festiu | C.Navarro GFM

La jornada va omplir la pista de la Coromina del CP Manlleu | C.Navarro GFM

Els més petits també van tenir el seu protagonisme | C.Navarro GFM

Etiquetes:
Cultura